EJRNAES.DK
Kontakt - Køb - Facebook - LinkedInByggeri - Skur    
"Bare et skur" ... ordene var oppe og vende nogle gange under de indledende manøvre til et skurprojekt to urutinerede "handymen" kastede sig ud i, og for hver gang ordene faldt stod det stadig mere klart at: Nej... der er ikke noget der bare er et skur...!   
Se også: Sommerhus         
Villa Otto
Sommerhus

Tilbage

 


Fundament En dejlig weekend i det sene efterår blev stolpesten sat, nogenlunde lige, med "den hældende have" som dekorativ baggrund.
Bundramme En dejlig weekend i det tidlige forår kom vi tilbage og fandt at alt stadig var nogenlunde lige, så byggeriet kunne begynde.
Stolper og rem Væggene rejses.
Oplægger 2440x1220x21 mm krydsfiner vejer pænt til og kræver lidt af fantasien og fysikken når man insisterer på at lægge dem op alene.
OSV ......
Håndarbejde Hvis man ikke har gennemskuet alle detaljer på forhånd kan man kompencere med lidt håndarbejde.
Klar til dør Beklædningen blev sat op på tre sider og dørunderlaget monteret på indersiden hvorefter døren, udefra, blev skåret fri først i venstre side, beslag monteret og derefter kom turen til de sidste tre sider.
Nu med maling Skuret er malet og pludselig er det som om det har ligget der hele tiden. Umagen med at tilpasse skur til hovedhus har båret frugt.
Lukket 
Åbent 

Til top

Mads Ejrnæs    •    Vig Bakke 3D    •     4560 Vig    •    mads@ejrnaes.dk    •    4127 7083    •      Facebook